Lisan van Kooten heeft een halfjaar lang begeleiding gehad van Mies met haar afstudeeropdracht voor Scholten Awater. Hoe heeft ze dit ervaren?

Wat voor soort opdracht was het?

“Voor de laatste fase van mijn studie heb ik een afstudeeropdracht geschreven voor Scholten Awater. Deze opdracht had betrekking op de groeikansen in de zakelijke markt. Daarnaast heb ik gekeken naar welke ontwikkelingen de komende tijd van belang zijn en hoe Scholten Awater hier het beste mee om kan gaan.”

Hoe was de begeleiding door Mies?
“Mies heeft mij een halfjaar lang begeleid en ervoor gezorgd dat mijn eindrapport naar een hoger niveau werd getild. De begeleiding heb ik als fijn en zeer waardevol ervaren! Mies heeft mij in laten zien hoe ik de theorie vanuit school op de juiste manier toe kan passen in de praktijk, waardoor ik de schoolse manier los heb kunnen laten en vanuit het bedrijfsleven ben gaan redeneren. Met zijn kennis, kunde en goede inzichten is hij een waardevolle begeleider.”
Wat heeft het mij opgeleverd?
“Het heeft mij geholpen om meer vanuit het bedrijfsleven te denken en kansen in de markt te spotten. Het heeft mij ook geholpen om van buitenaf naar de situatie te kijken en niet mee te gaan met meningen van mensen die al jaren lang bij het bedrijf werkzaam zijn. Daarnaast heb ik natuurlijk mijn studie met een mooi cijfer afgesloten.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *