Mike Postma heeft tijdens zijn afstuderen begeleiding gehad van Mies. Hoe heeft hij de begeleiding ervaren?

Wat voor soort opdracht was het?

“Mies heeft mij namens de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen begeleidt tijdens het afstuderen. Ik volgde de studie Commerciële Economie. De opdracht werd uitgevoerd voor een basisschool. De doelstelling was om een plan te schrijven om het percentage van de beschikbare aantal kinderen in de regio dat voor de desbetreffende basisschool zou kiezen te verhogen.”

 Hoe was de begeleiding door Mies?
“Ik heb de begeleiding van Mies vanaf het eerste moment als zeer prettig en professioneel ervaren. Op de momenten dat ik behoefte had aan contact, zorgde Mies er altijd voor dat hij binnen korte termijn een contactmoment realiseerde. Meestal verliep dit via Skype, vanwege de afstand tussen onze woon-werk locaties. De communicatie is altijd helder, of dit nu via mail, telefoon of Skype is, hij komt de afspraken na en zorgt dat hij je tijdig ondersteunt waar jij dat vraag.  Op de momenten dat je even vastloopt in je onderzoek, weet Mies je met de juiste tips en suggesties weer op het juiste pad te helpen, zonder alles voor te kauwen. Hij daagt je uit een discussie aan te gaan, met als doel jou verder te helpen in je proces. Daarnaast toont hij ook altijd begrip voor persoonlijke situaties. Tijdens mijn afstuderen brak ik op heftige manier mijn been, maar door samen in oplossingen te denken heb ik mijn opdracht wel succesvol tot een goed eind kunnen brengen. Mies is zeer betrokken met de opdracht, daarnaast is het ook nog eens een erg vriendelijke man!”
Wat heeft het mij opgeleverd?
“Mies daagt je uit om na te denken in oplossingen en niet in problemen. Op persoonlijk vlak heb ik daardoor vooruitgang geboekt. Mies heeft de juiste begeleiding geleverd waardoor ik de vertaalslag van de theorie en kennis die je opdoet tijdens je studie heb kunnen toepassen in de praktijk. Daarnaast hebben zijn tips en onze discussies een kwalitatief en goed onderzoek neergezet waar de organisatie iets aan heeft. Als laatst heeft het natuurlijk mijn CE diploma opgeleverd, met een mooi cijfer.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *