Marketing, innovatie en strategie door studenten

Elk bedrijf heeft wel een probleem of vraag die je al heel lang beantwoord wil hebben, maar steeds op de plank blijft liggen. Uw eigen medewerkers hebben er geen tijd voor en een consultancybureau inschakelen kost teveel geld. Maar je bent eigenlijk wel op zoek naar antwoorden: MIE-S kan u hierbij helpen.

Voordelen

Één van de belangrijkste voordelen is dat u zelf niet een geschikte student hoeft op te zoeken, dat doen wij namelijk voor u. Wij weten de perfecte match te vinden tussen het bedrijf en een student. Dit betekent dat wij op zoek gaan naar de juiste student en deze aan u voorstellen. Vervolgens krijgt de student van u een opdracht. Hier leest u daar meer over. Wat zijn nu de voordelen van een student?

1. Studenten met frisse ideeën
Het gaat goed met uw bedrijf, maar hoe beter het gaat, hoe meer kansen er ontstaan! Dit leidt weer tot allerlei vragen. Iedereen is bezig met het uitvoeren, maar soms wil je een onderwerp beter uitdiepen. Studenten kijken hier met een frisse blik naar, zij hebben behoefte aan ‘het contact met’ en leren in de parktijk. Zo kunnen zij de frisse ideeën die hun leeftijd en opleiding meebrengen, koppelen aan de ervaring van de medewerkers.

2. Coaching door een ervaren projectbegeleider
MIE-S zorgt voor de extra ervaring van een professionele projectbegeleider met 30 jaar marketing-en verkoopervaring in het bedrijfsleven. Daarnaast heeft MIE-S jarenlange ervaring in het begeleiden van studenten bij onderzoeken in bedrijven. Het voordeel is dat de studenten worden gecoacht door een praktijkman die begrijpt wat u wil en wat de studenten kunnen realiseren. De opdracht moet tenslotte passen bij het kennisniveau van de student.

3. Gunstige prijs
Prijs is misschien niet het belangrijkste, maar studenten inschakelen kost veel minder dan een professioneel bureau met als resultaat veel waar voor uw geld. Daarnaast maakt u kennis met een student die de potentie heeft om een nieuwe werkgever te worden, in het bedrijfsleven zien wij dit veel gebeuren.

4. Maatschappelijk, verantwoorde onderneming
Naast dat de student u helpt met het probleem, bent u als bedrijf ook maatschappelijk verantwoord bezig. Als bedrijf helpt u de student kennis te maken met echte opdrachten uit het bedrijfsleven. Hierdoor maakt hij of zij een grote stap in de ontwikkeling.

Samenwerken

Benieuwd naar onze verdere aanpak en wilt u graag meer weten over een samenwerking? Klik dan hier.